Hem

Information om Simrishamnsmixen.

 
Om drygt en månad är det dags för Simrishamnsmixen. Banan är klar och här kommer sträckinformation för alla som längtar till Österlen och årets första SSRC-tävling. Vi ber alla att respektera markägare samt boende och ej köra på vägarna.

SS 1
Välkänd snabb sträcka som i år är förlängd med ett svårkört parti.Trångt genom gårdar ochh knepiga målsvängar med hinder i kanterna. Måste bli en riktig publiksträcka.

SS 2 & 6
En sträcka på riktigt fin byväg som används ofta de senaste åren, men detta året körs den åt andra hållet. Sträckan bjuder på riktigt fin bilåka mot mål.

SS 3
Sträckan skulle vilat detta året men med uteblivna sträckor fick Simrishamn ta till reservplanen. Supersnabb sträcka på blandat grus och asfalt, men detta året i en avkortad version.

SS 4
Denna sträckan gillas av notskrivaren. Fin snabb sträcka med flera vinklar där det gäller att få farten med sig. Mitt på så kan man flyga om man vill det, knepigt sista vägbyte som kommer fort på.

SS 5
Helt ny sträcka, som är annorlunda mot övriga, lurig skogsbilsväg, sista delen gäller det verkligen att hålla tungan rätt i mun.

 

Vi tackar notskrivare Anders Martinsson för sträckinfon och hoppas att alla tävlande, funktionärer och publik kommer att trivas på sträckorna.

 
Pia Nilsson


Copyright © 2012. All Rights Reserved.